Analytisch Therapie ofwel Dieptepsychologie.

Bij analythische gesprekken gaat het om het vinden en verbinden van bewuste en onbewuste gedachten, gevoelens en complexen. 

Zoeken naar bewuste en onbewuste motieven, drijfveren, wensen,ambities, gedachten, gevoelens en daden. Zoeken naar hoe dit alles elkaar onderling beïnvloeden. 

Onbewuste drijfveren kunnen de oorzaak zijn van de dingen die U voelt, denkt en doet die U helemaal niet wil voelen, denken en doen. Geleid door stemmingen waarvan U niet begrijpt waar ze vandaan komen. 

Durf de uitdaging aan te gaan, en de reis te beginnen in U zelf, naar U zelf en leer verbindingen te maken waardoor U  positiviteit kan halen uit het leven, in het leven en mogelijk anders in het leven kan staan.

Analytisch Therapie in combinatie paarden.

Paarden zijn heel goed in het scannen van de mens en zijn omgeving. Hierdoor zijn ze in staat om precies terug te geven wat zij ervaren door jou. Hier kan je van leren, hoe jij bent, wat je laat zien,hoe je over komt. Daarbij leven paarden in het hier en nu, ze zijn oordeelloos. Elke keer opnieuwe zullen ze jou weer opnieuw scannen, hierdoor krijg je ook elke keer weer een nieuwe kans om te leren. Paarden zijn eerlijk, zij hebben geen verborgen agenda en daardoor heel veilig en betrouwbaar.

Wat betekent deze therapie variant concreet ? Het is ervaringsgericht, het bevordert het vertrouwen, aan de hand van experimenteren,ontdekken en oefenen werk je aan je emotionele veiligheid, het bevordert de zelfstandigheid en sociale vaardigheden zullen toenemen. En alles wat daar verder uit voortkomt.

THE PRIVILEGE OF A LIFETIME IS TO BECOME WHO YOU TRULY ARE. =CARL JUNG=

 GTM-T9J99HB