TRAINING.

Wat valt er onder training.

Dat kan zeer breed zijn.

Bv. trainen van jongeren met autisme spectrum in sociale vaardig zijn in de maatschappij, leren zelfstandig naar buiten te kunnen, leren door middel van activiteiten met de hond te doen meer zelfvertrouwen te krijgen. Het kan bij ons op de locatie of bij U thuis of in een andere omgeving indien nodig.

Ook gebeurd het dat wij ingeschakeld worden door een zorg-instelling of GGZ instelling om cliënten te trainen, begeleiden met aanschaf van eigen hond. Met een tweede insteek om cliënt meer zelfvertrouwen te laten krijgen in zichzelf waardoor bv angst en andere belemmerende factoren wat weggenomen wordt. Meestal een intensieve vorm, nauw betrokken met andere disciplines en familie.

Of wij worden ingeschakeld door mensen met probleemgedrag honden, meestal is een paar keer oefenen op het specifieke gedrag genoeg zodat de eigenaar weer verder kan met de hond. Of we gaan trainen in eigen omgeving of op locatie.

 

Ook weerbaarheid training en agressie regulatie training kan tot de mogelijkheden horen.

Kosten worden bepaald in overleg. Schroom vooral niet om te bellen voor advies. U zal een eerlijk antwoord krijgen of er evt. begeleidingsmogelijkheden zijn en anders zal ik U doorverwijzen naar iemand anders die daar meer zicht op heeft.

GTM-T9J99HB