Welke mensen hebben hun weg naar mij en de dieren gevonden ?  

Iedereen die op wat voor manier dan ook willen werken aan persoonlijke ontwikkeling."Gezonde" mensen die maatschappelijke problemen ervaren of vastlopen in gezin of op het werk.

Maar ook mensen met autisme spectrum, mensen  met faalangst, mensen met borderline problematiek, mensen met depressie , mensen die last hebben van angstaanvallen. Mensen met burn-out problematiek. Mensen met ptss.  Ik benoem het nu als "stempels", benoemingen , het is echter niet voor mij belangrijk waar je mee worstelt, wel hoe en wat je er aan zou willen doen. En misschien heb je al heel veel geprobeerd en kom je nergens op uit.Samen in combinatie van de analytische therapie en de coaching met hulp van de paarden gaan we op zoek naar de antwoorden die je zal gaan ervaren gedurende de sessies.  DE PAARDEN EN IK gaan  samenwerken met jou en eventueel met familie of naasten als dat nodig is. Ik  streef ernaar dat het veilig en verantwoord is. Samen met paarden en/of honden. Ook zonder dieren is mogelijk, dan wordt  het de gewone vorm van  Analytisch Therapie. 

Wat ik belangrijk vind is dat je anders in het leven wilt gaan staan, andere oplossingen wilt zoeken voor de problematiek of klachten waar je mee dealt op het moment. Dat kunnen ook lichamelijke klachten zijn zoals hoofdpijn, maagklachten en dergelijke.

GTM-T9J99HB