Team coaching - workshop met paarden

 

Teamcoaching, workshop.


Speciaal gericht op zorginstellingen, onderwijs en aanverwante beroepsgroepen.

Workshop gericht op de instelling, coachvraag, doelstelling van de groep.

De opzet en de hoeveelheid dagdelen bespreken we vooraf.

Op een leuke, speelse manier werken aan je team. In de buitenlucht, spelen met de elementen van de natuur. Er zal een appèl gedaan worden op flexibilteit, incasseringsvermogen, creativiteit, Het vereist natuurlijk, wederzijds ondersteunend en sociaal intelligent gedrag.

Leren vanuit kuddegedrag : wederzijds vertrouwen, krachten van elkaar zien, erkennen en benutten. Zelfde wens en doel, betrokkenheid, sociale beloning zijn een aantal punten wat naar voren kan komen. Hoe functioneert het team nu en waar willen we naar toe?  

Als team leer je de kwaliteiten en mindere kwaliteiten herkennen, ga je mogelijkheden en onmogelijkheden zien, leer je als team out of the box te denken of merk je als team hoe hoog of laag de flexibilteit is. En daarmee vergroot je als team de kansen, de creativiteit, de groeimogelijkheden van elkaar.

Let wel op : Het is altijd buiten, daarom is het een pré goede stevige schoenen aan te hebben. Voor eventueel viezigheid en veiligheid. Afhankelijk van het weer is het ook belangrijk om eventueel regenkleding en laarzen mee te nemen.

Er is een verwarmde ruimte op het terrein, dat is de therapie/coach ruimte, waar je start. Welkomswoord, inleiding, introduktie, plan van de dag, gesprek en evaluatie zal daar plaats vinden. Zo ook drinken en versnapering.

Het team gebeuren an sich gebeurt verder bij de paarden.

We werken met dagdelen van 3 uur.

Nooit de hele dag. Meerdere dagdelen is mogelijk als je bijvoorbeeld een teambuildingstraject doet  maar dan wordt het verspreid over een aantal dagen. Dit is met name voor de gezondheid van de paarden.

Kosten 50,- p.p. per dagdeel.

Tot gauw bij ehwaztherapie !

 GTM-T9J99HB