Coaching met paarden en honden bij Ehwaztherapie

Bij Ehwaztherapie wordt naast diepte psychologie ook coaching gegeven met paarden en honden. Als je kiest voor een coachingstraject, dan vindt deze altijd plaats in het bijzijn van de paarden en honden van Ehwaztherapie in Heerhugowaard.

Beleef de interactie met paarden

Wanneer je kampt met klachten als overspannenheid, burn-out of sombere gevoelens, dan is coaching met paarden bij Ehwaztherapie iets voor jou. Tijdens de coaching loop je tussen  de paarden.  Alle oefeningen doe je samen met het paard en de interactie met het paard zal iets bij jou teweeg brengen. Door het  onvoorwaardelijk oordeel loos reageren  van het dier voel jij je vrijer om je emoties te laten gaan en om meer te ontdekken over jezelf. Zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen.

Laat je zelfvertrouwen groeien met honden

Naast de coaching met paarden biedt Ehwaztherapie ook coaching aan met honden. Net als paarden zijn zij een spiegel voor jouw gevoelens, gedrag en handelen. Ook zij bieden jou onvoorwaardelijke liefde in je genezingsproces. Met de hond ga je oefeningen doen waardoor je meer in je kracht komt te staan. Door het geven van commando’s, zal je je sterker gaan voelen. Ook zal je oefenen hoe je zelf kunt omgaan met sociale problematiek. Je zelfvertrouwen groeit en je leert op rustige wijze weer de leiding te nemen. Over jezelf en de hond. 

De prijzen voor coachingsessies

Heb jij interesse in coaching met paarden bij Ehwaztherapie? Herken jij klachten als burn out, overspannenheid en somberheid? Loop daar niet te lang mee rond en volg een sessie. Per losse sessie betaal je € 60,- vrijgesteld van btw.