Zoek je onderbewuste met diepte psychologie

Bij diepte psychologie wordt jouw onderbewuste achterhaald. Dit zijn gedachten, gevoelens en complexen die jouw huidige gedrag en gevoelens beïnvloeden. Door te zoeken naar deze onbewuste motieven, drijfveren en handelingen, is het mogelijk om meer duidelijkheid te krijgen over jezelf.

Carl Jung en diepte psychologie

De diepte psychologie komt voort uit de leer van Carl Jung. Samen met Ingrid ga je kijken naar de schaduw kant van de mens, het onbewuste. De diepte psychologie vindt plaats in een fijne ruimte waar door middel van gesprekken de onbewuste gevoelens, wensen en ambities naar boven worden gebracht. Naast een praat sessie wordt er ook gebruik gemaakt van tekeningen, dromen en beelddenken. Op die manier ga je op zoek naar jouw krachten en de factoren waar je last van hebt. 

Tarieven

Ehwaztherapie heeft verschillende tarieven voor de diverse sessies die er worden gegeven. Afhankelijk van de zorgvraag wordt bepaald welk type diepte psychologie het beste bij jouw situatie past. Zo kan de sessie gevolgd worden met je eigen hond. Mocht je zelf geen hond hebben, dan biedt Ingrid ook sessies aan met een van haar eigen honden of paarden. Een losse sessie kost € 70,- (inclusief BTW). Alle sessies zijn gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling, wat maakt dat de kosten ook vanuit een persoonsgebonden budget (PGB) betaald kunnen worden. Vraag na of deze optie op jou van toepassing is.


Heb je interesse in teamcoaching of het volgen van een workshop bij Ehwaztherapie in Heerhugowaard? Dan betaal je hiervoor € 60,-(exclusief BTW) per persoon per dagdeel.