Leer jezelf begrijpen met diepte psychologie

Ehwaztherapie is gespecialiseerd in de werking van diepte psychologie. Tijdens onze sessies ga je op zoek naar je onbewuste gevoelens en gedachten om daarmee je huidige stemmingen te begrijpen.

Diepte psychologie met paarden

Bij Ehwaztherapie wordt diepte psychologie met paarden gegeven. Hierbij wordt Ingrids kennis van de leer van Carl Jung gecombineerd met haar liefde voor paarden. De bijzondere interactie tussen jou en het paard zijn essentieel voor de diepte psychologie. Het paard reageert op alles wat je zegt en voelt of het waar is. Alle energie die jij aan het paard geeft, krijg je ook terug. De toegevoegde waarde van de diepte psychologie met paarden is dat je ook fysiek bezig bent. Door oefeningen te doen op de grond, rond te lopen met het paard en door grondingsoefeningen uit te voeren, krijg je geleidelijk meer inzicht in jezelf en weet je hoe je anders in het leven kunt staan. 

De tarieven voor de sessies

Diepte psychologie met paarden bij Ehwaztherapie bestaat uit een traject van 10 sessies van ieder een uur. Voor een losse sessie met de paarden betaal je € 70,- (inclusief BTW). Het is ook mogelijk om sessies met een hond te volgen. Als je het prettig vindt, kan de training met jouw eigen hond worden gevolgd. Hiervoor geldt hetzelfde tarief als voor de sessies met de paarden. Alle sessies zijn gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling, wat maakt dat de kosten ook vanuit een persoonsgebonden budget (PGB) betaald kunnen worden. Vraag na of deze optie op jou van toepassing is.


Ehwaztherapie geeft ook de mogelijkheid voor teamcoaching en workshop. Hiervoor geldt een tarief van € 60,- (exclusief BTW) per persoon en per dagdeel.