Leer jezelf begrijpen met diepte psychologie

Ehwaztherapie is gespecialiseerd in de werking van diepte psychologie. Tijdens onze sessies ga je op zoek naar je onbewuste gevoelens en gedachten om daarmee je huidige stemmingen te begrijpen.

Diepte psychologie met paarden

Bij Ehwaztherapie wordt diepte psychologie met paarden gegeven. Hierbij wordt Ingrids kennis van de leer van Carl Jung gecombineerd met haar liefde voor paarden. De bijzondere interactie tussen jou en het paard zijn van grote waarde  voor de diepte psychologie. Paarden scannen jou en de omgeving voortdurend. Dat heeft hij nodig omdat een paard een vluchtdier is. Alle energie die jij aan het paard geeft, krijg je ook terug. De toegevoegde waarde van de diepte psychologie met paarden is dat je ook fysiek bezig bent. Door oefeningen te doen in de paddock, rond te lopen met het paard en door grondingsoefeningen uit te voeren, krijg je geleidelijk meer inzicht in jezelf en ben je beter in staat verbindigen te leggen. En ga je onderkennen  hoe het werkt voor jou en in de interactie met jouw omgeving.

De tarieven voor de sessies

Diepte psychologie met paarden bij Ehwaztherapie bestaat bij voorkeur uit een traject van 10 sessies van ieder een uur.

Voor een losse Coach sessie met de paarden betaal je € 50,-


Ehwaztherapie heeft ook de mogelijkheid voor teamcoaching en/of  workshop. Hiervoor geldt een tarief van € 50,-  per persoon en per dagdeel.